A csomagküldés előtt minden esetben érdemes alaposan tájékozódni, de ez különösen igaz akkor, ha külföldi a célállomás. Határainkon kívül eltérőek lehetnek a szabályok, épp ezért összeszedtünk Önnek néhány fontos információt, amire ajánlott figyelnie, mielőtt nemzetközi csomagszállítást igényelne.

A legfontosabb dolog, ami egy csomag esetében felmerülhet, az a biztonság. Nemzetközi csomagszállításkor a hosszú táv miatt különösen körültekintőnek kell lenni ebben a kérdésben. Csomagja sérülésmentes érkezésének érdekében mindig gondoskodjon arról, hogy az biztonságosan legyen becsomagolva. Veszélyes anyagok esetén mindenképp egyeztessen szállítmányozó cégünkkel.

Sok esetben talán nem is gondolná, hogy az Ön által szállítmányozni kívánt termék tűzveszélyes lehet, például a parfüm magas alkoholtartalma miatt ebbe a kategóriába tartozik. Nincs ez másképp a lítium akkumulátorok esetében, vagy ezekkel működő készülékekkel sem. Ha nem megfelelően vannak csomagolva, szállítás közben megsérülhetnek, ami már önmagában sajnálatos, de a sérülés következtében rövidzárlat keletkezhet, akár ki is gyulladhat. Természetesen előzetes egyeztetés és a biztonságos csomagolás által megelőzhetők ezek a problémák.

Cégünk a legkiválóbb szakemberekkel, pontos és professzionális csapattal, folyamatosan karbantartott, korszerű járművekkel áll rendelkezésére a hét minden napján! Bízza ránk a nemzetközi csomagszállítást, és bátran keressen fel minket!