Régi bútorok költöztetése, vagy újonnan vásárolt bútorok szállítása esetén is szükség van arra, hogy a teljesüljenek bizonyos feltételek; ilyen a megfelelő méretű jármű, amibe befér és biztonságosan rögzíthető a bútor, valamint nem árt pár erős kar is a rakodáshoz, cipekedéshez. Ha ezt nem tudja megoldani saját erőből, inkább hívjon bennünket, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a bútorszállításhoz országosan is!

Cégünk fix árakon vállal bútorszállítást országosan azok számára, akik a bútoraikat biztonságosan szeretnék eljuttatni egyik helyről a másikra. Megbízható és tapasztalt kollégákból álló csapatunkat több, a célra tökéletesen alkalmas teherautó egészíti ki, aminek köszönhetően minden megbízás rövid idő alatt célba ér, és minden bútor sértetlenül érkezik meg az új helyére. Hasonló szolgáltatás sok van, de olyan, ami a mi tevékenységünknél színvonalasabb, már sokkal kevesebb!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha érdekli a bútorszállítás országosan, és kérjen időpontot tőlünk megadott elérhetőségeinken!