Gyors nemzetközi költöztetésre lenne szüksége?

Elterjedt tévhit, hogy ha valaki külföldre költözik, akkor többnapos procedúrára kell készülnie, ami egy bizonyos szinten igaz, ám nem szükséges, hogy valóban így legyen. A gyors nemzetközi költöztetés csak annyi időt vesz igénybe, amennyit az út jelent, a többi csupán a pakolás, ami néhány óra alatt megvan, ha a megfelelő költöztető cég végzi el a feladatot.

Persze nem mondható gyorsnak, ha valaki Írországba költözik, hisz oda közúton tényleg napokig is tarthat az út, de a közelebbi országokba, például Ausztriába, vagy Csehországba akár egy nap alatt is át lehet költözni. Még Németország északi végébe is maximum másfél nap a költözködés a pakolással együtt, így egész biztosan gyors nemzetközi költöztetésre lehet számítani.

Természetesen nagyon sokat számítanak az előkészületek is, ha gyors nemzetközi költöztetést szeretnénk. Érdemes jó előre kiválogatni a fölösleges holmikat, bútorokat és eszközöket, megszabadulni tőlük, és csak azokat a holmikat becsomagolni, amelyeket feltétlenül magunkkal akarunk vinni. A már nem hordott ruhák, a sosem használt konyhafelszerelés, a megunt játékok és a javíthatatlan eszközök mellett az olyan bútorokat is érdemes itthon hagyni, amelyekre már nincs szükség. Így lényegesen gyorsabb lesz a pakolás, és a kicsomagolás is egyszerűbbé válik, hiszen csak azokat a dolgokat kell elhelyezni az új lakásban, amelyekre valóban szükségünk van. Nem mellékes az sem, hogy ezáltal az új élet is gyorsabban rendeződik, és hamarabb meg lehet szokni az idegen környezetet.

Ha Ön is mostanában tervezi a külföldre költözést, és gyors nemzetközi költöztetést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik e téren, ezért, ha bennünket bíz meg a feladattal, biztos lehet benne, hogy a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítjuk a költözését. Ha kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!