Csomagoljon gondosan a költöztetéshez külföldre!

Mielőtt a nyakába veszi a világot, győződjön meg arról, hogy a költöztetés külföldre nem fog kudarccal végződni! A csomagoláson múlik a siker nagy része.

Mi felpakoljuk a holmijait, amiket szeretne magával vinni az új otthonába, elszállítjuk több száz kilométernyi távolságra, lepakoljuk  és átadjuk Önnek. A csomagolás a megrendelő feladata, amihez szeretnénk néhány jó tanácsot is adni.

Amit lehet, dobozoljon be, mert így több holmi fér el a szállító autó belsejében! A négyzetes formákat jól lehet helytakarékosan egymás mellé és egymásra pakolni. A dobozokat megfogni is egyszerűbb, könnyebb velük bánni. Ha biztonságban el vannak csomagolva a dobozok mélyén az értékek, akkor nem eshet bajuk a költöztetés ideje alatt.

Arra fontos ügyelni, hogy milyen bélelő anyagot és rögzítő anyagot használ. A teljes dobozt kitöltő hullámpapír, az erős ragasztószalag, a többszörösen körbetekert doboz számít költöztetéshez felkészített csomagnak. Ne spóroljon a csomagolóanyaggal, mert hosszú útra küldi az otthonát!