A nemzetközi csomagszállítás bútorokra is vonatkozik

A nemzetközi csomagszállításhoz válassza a mi csapatunkat és a mi autóinkat, ha nem szeretne csomaglimittel szembesülni!

Bármikor szükség lehet arra, hogy valamilyen csomagot küldjön külföldre. Ez a szolgáltatás ma már megszokottnak és népszerűnek is számít. A csomagküldés a futárszolgálatok, csomagszállítással foglalkozó cégek szolgáltatása. A feltételek nem minden cégnél egyeznek meg, ahogyan a csomagszállításra vonatkozó tarifák és kitételek sem.

A célunk a csomag célba juttatása

A mi cégünk egyik legnagyobb erénye, hogy igyekszik minden ügyféligénynek megfelelni. Jól tudjuk, hogy a teherautó rakterébe kerülő csomagok nagyon változatos méretűek, formájúak és súlyúak lehetnek. Velünk szinte bármit szállíttatni tud, csak előzetes egyeztetés és logisztika kérdése a fuvart nyélbe ütni.

Nem jelent kivételt a csomagszállítás alól például a bútor sem. A komódok, íróasztalok, ágyak vagy könyvespolcok anélkül tudnak eljutni a megadott címre, hogy aggódnia kellene az épségükért. Ennek érdekében persze javasoljuk, hogy a legnagyobb körültekintéssel járjon el az előkészítés során.

A bútorok szállításának feltétele a hibátlan csomagolás

Az első lépés minden esetben a bútorok kiürítése, amennyiben erre szükség van. Ne maradjon semmi a fiókokban, polcokon, mert baja eshet a tárgyaknak és a bútoroknak is.

Természetesen a szétszerelés a következő lépés, de csakis akkor, ha erre van mód. Lapra szerelt bútoroknál kezdődhet a csavarozás és az egyes bútorelemek különválasztása. A régi bútorokat csak egyben lehet szállítani, de ezeknek a becsomagolásáról is gondoskodni kell.

Csomagolóanyagként buborékos fóliát lehet használni, illetve szivacsokat, amiket zsinórral, ragasztószalaggal lehet rögzíteni az éleket, sarkakon.

Az Európai Unión belül bárhová elszállítjuk a feladott csomagokat, különösen ügyelünk arra, hogy épségben és időben érkezzen meg a ránk bízott rakomány. Tudjuk, hogy az ügyfeleink a következő alkalommal is minket fognak választani, ha megbízhatóságot tapasztalnak. Kérjen tőlünk ajánlatot bútor szállítására!