A nemzetközi csomagküldésben kevesebb a kiszámíthatatlanság

A nemzetközi csomagküldés megbízhatóságot jelent a kiszámíthatatlan szállítással szemben. A csomagja velünk zavartalanul és gyorsan célba ér.

A külföldre küldött tárgyaknak vagy egyéb holmiknak az útja nem mindig zökkenőmentes. A küldemény feladójának figyelembe kell vennie, hogy a megtett távolság alatt számos tényező lassíthatja a csomagot és annak az épsége is veszélybe sodródhat.

Alternatívák a csomagküldésben

Szokás a csomagküldésnek az egyszerűbb a módját választani. A megbízó átadja a küldeményét egy ismerősnek vagy egy vállalkozó kedvű személynek, aki a célállomás felé tart. Ez a nem hivatalos módja a küldemény eljuttatásának egyik pontból a másikba.

Az önkéntes kézbesítés hátulütője, hogy a csomag mérete és súlya korlátozott. Tömegközlekedéssel vagy autóval szállítani csak kisebb holmikat lehetséges. A küldőnek ezen kívül alkalmazkodnia kell az ismerős idejéhez és terveihez is. Számolnia kell azzal, hogy a csomag késhet, mert a menetrendekhez, megállókhoz, időbeosztáshoz mérten fog megérkezni.

A céges csomagküldés előnyeiről

A hivatalos szolgáltatások igénybevétele nem szab határt a csomag típusának, méretének, súlyának úgy, mint a magán úton történő szállítás.

Az alapvető szolgáltatásokat különböző extrákkal is kiegészítik, amik az ügyfelek megnyugtatását hivatottak biztosítani. Népszerű például a csomagkövetés vagyis a küldemény útjának online végigkövetése a feladástól egészen a kézbesítésig.

A csomag előtt nincs akadály, mert földön, vízen, levegőben is haladhat a célja felé. Az ügyfél igényei szerint kaphat a csomag standard kézbesítést vagy akár expressz gyorsasággal is el lehet juttatni a megadott címre.

A jól ismert útvonalak, felkészített flották és a tapasztalt kollégák képesek a küldeményeket gyorsan és hatékonyan szállítani. A távolság nem akadály és közben még a csomag épségére is kiemelt figyelmet fordít a csomagszállító vállalkozás.

A mi cégünk a nemzetközi csomagszállításban professzionális színvonalon tevékenykedik és szinte bármit eljuttat a megadott címre.